Enge Buren


Foto: Frank Kanters

Wij zijn de Enge Buren.

Buren, iedereen heeft ze.Vaak vormen ze een onuitputtelijke bron van ergernis maar ook vermaak. Dat is zeker het geval met het muzikale trio Enge Buren. Het drietal speel allerlei fijne,foute bekende en onbekende hits op een unieke manier.

Enge Buren zijn gewapend met een uitgebreid, zeer uiteenlopend arsenaal aan instrumenten, zoals gitaar, Afrikaanse trommels, accordeon, bouwhelmen, en gezegend met prachtige samenvallende stemmen.Verder maken ze gebruik van cabaret, muziek en acrobatiek. Niets is te gek en alles is mogelijk, zowel muzikaal als theatraal. De shows zijn nooit het zelfde, maar altijd afhankelijk van locatie, stemming en publiek, met wie ze het lichamelijk contact nimmer vermijden.

Enge Buren hebben faam gemaakt in de meeste verschillende omgevingen. Hier enkele Highlights: straatfestivals, tijdens relatiebemiddelingsavonden, Oerol-festival, Horizontoer, Uitmarkt A'dam, Lowlands, Patrick Kicken live FM3, KRO's Uur van het talent. Tevens zijn ze in de prijzen gevallen tijdens het internationale Oranjeboom straatfestival.

Lees verder >

Bezetting

Pyr (bob) Tylma zang, toetsen Sinds 10-08-1993
Henk (bep) Weyden, van de zang, trommels Sinds 10-08-1993
Michiel (bram) Bos zang, gitaar Sinds 10-08-1993


Reageren

Naam:
E-mail *:
Bericht:
* Let op, je e-mail adres wordt NIET op de website afgebeeld!
Wij willen dit alleen weten om contact met je op te kunnen nemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze band.

Stijl: Cabaret
Vanaf: 10-08-1993 - nu
Hits: 5326
 
Toegevoegd: 25-11-2003 18:16
Bijgewerkt: 03-04-2008 12:24

mail ons over
Enge Buren!Share |


Discografie
Fotos

Posters
Web

http://www.engeburen.nlhttp://