Imposterz


fotograaf onbekend

Michiel en Mark hebben elkaar ontmoet op de HTS van de HAN waar ze studeerden. Aangezien studeren en werken ook niet alles is werd het tijd voor muziek. Deze muziek werd voor het eerst ten gehore gebracht in de Gigant in Apeldoorn waar ze meededen aan de Kunstbende. Het was een groot succes en onder de naam Firewall werd de vierde plaats ingenomen.

Op 25 juni 2003 kwam Léon bij de band. In een auditie op zijn elektrisch drumstel, dat voor geen meter klonk over een gitaarversterker, bleek al snel dat de band af was.

De Gigant te Apeldoorn bleek voor ons geen geschikte oefenlocatie en we zijn op zoek gegaan naar een vaste repetitieruimte. Momenteel spelen we in de Jacobiberg te Arnhem.

Zoals zoveel beginnende bands hadden ook wij het probleem van een ontbrekende naam. Van alles is de revue gepaseerd met de inschrijf deadline voor de Paasconcerten in de Jacobiberg voor de boeg moest de knoop worden doorgehakt. Imposterz zou het worden, engels voor bedrieger / oplichter. Of we onze naam eer aan zullen doen merk je aan de entreeprijzen!

Lees verder >

Bezetting

Michiel Bartelink gitaar Sinds 25-06-2003
Mark Oort, van bas Sinds 25-06-2003
Maarten Jeronimus drums Sinds 01-04-2004

Voormalige leden >

Reageren

Naam:
E-mail *:
Bericht:
* Let op, je e-mail adres wordt NIET op de website afgebeeld!
Wij willen dit alleen weten om contact met je op te kunnen nemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze band.

Stijl: Rock
Vanaf: 25-06-2003 - nu
Hits: 4893
 
Toegevoegd: 23-03-2004 23:09
Bijgewerkt: 01-11-2007 10:42

mail ons over
Imposterz!Share |


Discografie
Fotos

Posters
Web

http://www.imposterz.nlhttp://


Gerelateerd