Microbs, the

new wave alla Siouxie and the Banshees

Voormalige bezetting

Marjan (onbekend) zang Van 1985 tot 1986
John (onbekend) gitaar Van 1985 tot 1986
Rink Jeeninga bas Van 1985 tot 1986
Harry Elferink drums Van 1985 tot 1986
Henk (onbekend) toetsen Van 1985 tot 1986


Reageren

Naam:
E-mail *:
Bericht:
* Let op, je e-mail adres wordt NIET op de website afgebeeld!
Wij willen dit alleen weten om contact met je op te kunnen nemen.

Reacties

Door: marjan Op: 26 nov 2010 om 21:04

Hoi,wat leuk ons oude bandje terug te vinden na zoveel jaar bij poparchief-arnhem !
Had dat nooit verwacht !
Hebben wij toch indruk gemaakt...toch ?
Wat niet leuk was,was dat ik moest stoppen met ons bandje i.v.m mijn zwangerschap ! Ons laatste en grootste optreden was toen in de Luxor in Arnhem !
Stond met een hele dikke buik op het podium,en was op dat moment zeker niet van plan te stoppen,hadden een gesprek na het optreden met iemand van een platenmaatschappij, hij had veel interesse in ons,maar vond dat ik eerst maar moest gaan bevallen en kijken wat mijn moeder gevoelens zouden gaan doen ! Ha-Ha dacht ik toen ik ga gewoon door ! Maar tja toen mijn dochtertje geboren was,gingen mijn moeder gevoelens inderdaad in alle hevigheid met mij op de loop...! Ik kon haar niet achterlaten bij een oppas enz. Ik besloot te stoppen en de jongens namen mij dat niet in dank af. Ze hebben nog geprobeert een andere zangeres te zoeken,maar dat wilde niet lukken. Vond het heel lullig maar het was niet anders....helaas !
Het grappige is,is dat Pam mijn dochter al op heel jonge leeftijd aan het zingen was...dansen en zingen was haar passie,dus plaagde ik haar weleens,Pam door jou moest ik stoppen met mijn bandje en jij gaat dat later afmaken !
En wat gebeurt......ze heeft nu samen met haar broer Swen de band Gofish ! zie www.bandgofish.com Grappig toch ? ben ook heel trots op ze en hoop dat ze eerdaags wat meer het land ingaan,hebben een jaar geleden in Arnhem gespeeld en ik hoop dat ook zij een keer in de Luxor staan...zou geweldig zijn !
Verder mijn achternaam is Zirkzee van John Versteege en van Henk Dassen.
Zou zelf het heel leuk vinden om nog eens te spelen met mijn oude band maatjes !
Verder ben ik nog op zoek naar opnames van het optreden in de Luxor... ! Dus bij deze een oproep ! Je kunt mij mailen naar m.zirkzee@telfort.nl

Marjan

MarjanStijl: new wave
Vanaf: 1985 - 1986
Hits: 2906
 
Toegevoegd: 10-01-2006 15:11
Bijgewerkt: 09-05-2006 13:06

mail ons over
Microbs, the!Share |


Web

http://


Gerelateerd