Black Top


fotograaf onbekend

Black Top is een aanwinst voor het live circuit, vooral omdat de vaart en het tempo onverbiddelijk voor een goede sfeer zorgen (Gerry Jungen, Arrow Classic Rock)

Sla aan het einde van de punk linksaf en volg de dampende paden van de rock tot aan de grafzerken van de blues. Daar ergens staat Black Top te spelen, een dampend bluesrock trio met een rock & roll attitude. Black Top is samen tientallen jaren rock & roll ervaring, eelt op de ziel, bloed aan de handen en gruis op de stembanden. In Black Top brandt het heilige vuur als nooit tevoren, optredens van drie uur zijn geen uitzondering. Het tweede album Sour Milk werd praktisch live op de band geslingerd door Marco Hovius (16 Down) en is gemaakt om festivalweides mee op te vreten en poppodia mee plat te spelen.

Op debuutalbum Rough ’n Gritty (2008) werd de Black Top sound geboren, Sour Milk laat de goedgeoliede en voortdenderende bluesrock & roll machine horen die het trio na drie jaar in binnen- en buitenland spelen is geworden. Zanger/gitarist Mick Hup is een rasechte rocker, bassist/zanger Anne-Maarten ‘Hills’ van Heuvelen verdiende zijn sporen in de blues en drummer Theo Thumper sloeg zijn stokken al tijdens de eerste punkgolf aan gort. Als Black Top keren ze de rockgeschiedenis binnenstebuiten: op Sour Milk klinkt het trio als AC/DC, Triggerfinger en ZZ Top die samen met karbiet aan het spelen zijn.

Lees verder >

Bezetting

Theo Outhuyse drums Sinds 2007
Anne Maarten Heuvelen, van bas Sinds 2007
Daniel Verberk gitaar Sinds onbekend

Voormalige leden >

Reageren

Naam:
E-mail *:
Bericht:
* Let op, je e-mail adres wordt NIET op de website afgebeeld!
Wij willen dit alleen weten om contact met je op te kunnen nemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze band.

Stijl: Blues
Vanaf: onbekend - nu
Hits: 6059
 
Toegevoegd: 28-12-2007 12:02
Bijgewerkt: 07-04-2013 12:56

mail ons over
Black Top!Share |


Discografie
Fotos

Posters

Alle posters >


Web

http://www.officialblacktop.comhttp://http://www.myspace.com/officialblacktopmusic http://nl.youtube.com/user/blacktopofficial


Gerelateerd