Streetcarb


Foto: Tom Roelofs

De band Streetcarb is opgericht in 2004 door 3 goede vrienden met een passie voor Grunge en Rock muziek. “Stoeprand” zoals de band toen nog heette, bestond uit Drummer Arnoud Lievers, bassist Maarten Bongers en zanger en gitarist Erik Giesen.
Na vele zaterdagen doorgebracht te hebben in de oefenruimte, besloten zij hun nummers aan het publiek te gehore te brengen, en dit met resultaat.
In 2005 wonnen zij de “Achterhoekse popprijs” onder de naam Streetcarb, met een paar geweldige optredens ten gevolge, waaronder Huntenpop en Bleekpop. Er werd die zomer gelijk een EP opgenomen waaraan ze veel tijd in de opname ruimte hebben doorgebracht.
Toen de cd af was, werd het tijd om knopen door te hakken. De drummer heeft toen besloten om uit de band te stappen, dit was volgens alledrie toch het beste. Maarten en Erik zaten toen niet stil en hebben gelijk gezocht naar een vervanger. Het zoeken duurde niet lang, want de nieuwe drummer Dirk Geurtzen zat al op dezelfde studie en kwam al vaak om de hoek kijken als de band aan het oefenen was.

Lees verder >

Bezetting

Arnoud Lievers drums Sinds 2004
Maarten Bongers bas Sinds 2004
Erik Giesen gitaar Sinds 2004
Dirk Geutzen drums Sinds 2005


Reageren

Naam:
E-mail *:
Bericht:
* Let op, je e-mail adres wordt NIET op de website afgebeeld!
Wij willen dit alleen weten om contact met je op te kunnen nemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze band.

Stijl: rock
Vanaf: 2004 - nu
Hits: 3286
 
Toegevoegd: 24-04-2010 09:14
Bijgewerkt: 24-04-2010 09:28

mail ons over
Streetcarb!Share |


Discografie
Fotos

Web

http://http://www.myspace.com/streetcarbmusichttp://


Gerelateerd