Smalltown Nobodies


Foto: Karel van de Werken

Na een pauze van drie jaar besloten de heren van Smalltown Nobodies eind 2008 een nieuwe zanger te zoeken en weer eens met elkaar de oefenruimte in te stappen. Deze nieuwe zanger vonden ze in de persoon van Lain Barbier. Het resultaat van deze hernieuwde samenwerking in combinatie met de rauwe zang van Lain heeft geresulteerd in een uitstekend debuutalbum dat de band 30 juli zal gaan presenteren tijdens de CD release in Muziekcentrum Total Music Schiedam.

Hun muziek is een smeltkroes van invloeden. Denk aan een combinatie van Clawfinger en wat Dreamtheater overgoten met het rauwe soulgeluid van frontman Lain. Ondanks dat de band voornamelijk stevige Powerrock maakt, zijn sommige nummers zelfs lekker dansbaar.

Live laat deze band zeer goed zien wat ze in hun mars hebben en ze zetten binnen no time een zaal of festival naar hun hand en op zijn kop. Hun fanschare groeit met de dag, want je kunt ze niet gezien of gehoord hebben zonder dat dit een blijvende indruk heeft achtergelaten.

Lees verder >

Bezetting

Lain (Leen) Barbier zang Sinds 02-03-2009
Ber Boeser gitaar Sinds 2003
Ed Boeser bas Sinds 2003
Donald Kuijper drums Sinds 2003
Ruud Schoof gitaar/toetsen Sinds 2003
Erwin de Brouwer zang Sinds 2003


Reageren

Naam:
E-mail *:
Bericht:
* Let op, je e-mail adres wordt NIET op de website afgebeeld!
Wij willen dit alleen weten om contact met je op te kunnen nemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze band.

Stijl: Melodic metal
Vanaf: 2003 - nu
Hits: 3162
 
Toegevoegd: 15-08-2011 17:20
Bijgewerkt: 27-09-2011 09:48

mail ons over
Smalltown Nobodies!Share |


Discografie
Web

http://smalltownnobodies.comhttp://http://www.myspace.com/smalltownnobodieshttp://www.youtube.com/smalltownnobodieshttp://www.facebook.com/smalltownnobodieshttp://twitter.com/smalltownnobodieshttp://smalltownnobodies.bandcamp.com